Rebobinari si reparatii pentru pompe de piscina

Pompe industriale si rezidentiale autoamorsante de recirculare a apei pentru piscine, aplicatii acvatice si de acvacultura. REBOBINARI BOBINAJ REPARATII POMPE PISCINE

Acest tip de pompe folosesc motoare electrice asincrone care pot fi trifazate sau monofazate. Motoarele electrice sunt inchise si ventilate, avand carcasa din aluminiu sau inox. Componentele pompelor de piscina sunt fabricate din material termoplastic rezistent la coroziune si actiunea indelungata a agentilor chimici dizolvati in apa, necesari tratarii apei.

In cadrul atelierului rebobinam si reparam majoritatea tipurilor de pompe de piscina, atat trifazate cat si monofazate. Rebobinarea se va executa folosind materiale cu clasa de izolatie corespunzatoare exploatarii in mediu umed, respectiv conductor de cupru dublu izolat si izolatie de ancosa si de faza hidrofuga. Dupa rebobinare toate motoarele sunt imersate in lac electroizolant si uscate in cuptorul electric. Se vor inlocui rulmentii cu unii de calitate SKF si capsulati cu garnituri de etansare pentru a evita contactul cu apa. In cazul motoarelor monofazate se vor inlocui condensatorii de pornire si siguranta de protectie termica inserata in bobinaj.

Lasă un comentariu