Rebobinari motoare electrice pt. convertizoare de frecventa si faze

bobinaj rebobinari motoare convertizoare Timisoara Convertizoare rotative de frecventa si faze folosite in industria prelucrarii materialelor.

Convertizoarele electrice rotative reprezinta o categorie a masinilor electrice rotative care au rolul de a asigura curentul electric la frecventa, tensiunea si numarul de faze necesar functionarii utilajelor ai caror parametri de alimentare cu energie electrica au caracteristici diferite fata de reteaua nationala de alimentare prezenta la punctul de lucru. Practic, aceste convertizoare sunt doua motoare electrice, unul este motorul de angrenare care este alimentat la reteaua nationala, iar al doilea motor denumit generator, are axul cuplat cu primul motor. Convertizoarele de faze au rolul, asa cum arata si denumirea, de a converti curentul monofazat de la retea, al motorului de angrenare, in curent trifazat, al generatorului. Convertizoarele de frecventa au acelasi principiu de functionare, cu deosebirea ca motorul generatorului modifica frecventa si tensiunea debitata la borne. Aceste tipuri de motoare sunt utilizate in industria prelucrarii lemnului, a metalelor, a constructiilor etc.

Avem abilitatile tehnice si experienta necesara rebobinarii acestui tip de motoare electrice folosite la convertizoarele electrice rotative. De asemenea, putem rebobina o gama larga de motoare electrice alimentate la inalta frecventa, debitata de generatoarele mai sus mentionate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s